Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 1 month ago #2776 by danka90
- A határ meger?sítésével kapcsolatban természetesen egyb?l intézkedem, ahogy hazaértünk. Több ?rszemet küldök ki nagyobb csapatokban, ezek négyen kemény ellenfeleknek bizonyulhatnának a fejvadászainknak, ha csak 2-es 3-mas csapatban mászkálnak, nem mindegyikük olyan kiemelkedett a harcban, mint te, aki messoroknak parancsolsz. Ezen kívül az alattad szolgáló fejvadászok is a birtok segítségére vannak, amit köszönök neked, enélkül a jelenlegi veszélyes id?kben biztosan elbuknánk.

- A hullát valóban nem, hacsak nem jár erre véletlenül a mesterem... Ehhez nekem még kevés a hatalmam. De hogy mit tegyünk vele, az most taktikai kérdés. Ha itt hagyjuk, az jó megfélemlítésnek, de ennyi er?vel jobb lenne a gazdájuk küszöbére dobatni. Ha viszont elvisszük, egy kis ideig még eljátszhatjuk, hogy nem vettük észre a támadást, a fejvadászok rendesen bejutottak, ahogy parancsolták nekik. Ez lépésel?nyhöz vezetne. Szívem szerint az els? lehet?séget cselekedném, de most a te szavad lesz a dönt? a kérdésben. A nekem említett tervedhez annyi már elég, hogy a szomszédos birtok fejvadászai az életedre törtek, ez már lehet halálos vétek egy kiemelkedett kráni ellen...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #2777 by TheElf
- Mivel már nagyobb er?vel támadnak, ezért jelenleg nem mennék vissza, inkább errefelé hoznék létre pár meger?sített táborhelyet, és felkészülnék az ellentámadásra. Már biztos, hogy tudják, hogy lebuktak, és ezért küldték ezt a csapatot is. És nem csak itt van támadás alatt a birtokotok.

More
14 years 1 month ago #2778 by danka90
- Nem csak itt? Ranagol szakállára, ennyi védelmi er?nk nem biztos, hogy van. De hogy hozzunk létre er?sített táborokat ketten? Mindenképpen vissza kell mennünk intézkedni.

More
14 years 1 month ago #2780 by TheElf
- Szerintem semmiképpen sem szabad visszamennünk, mert azzal id?t vesztünk. A meger?sített táborokat is össze lehet ám hozni.

More
14 years 1 month ago #2788 by danka90
- Hát jó, ez végképp kívül esik a tudományomon, ráadásul nincs is nálam semmilyen eszköz ehhez, de még csak egy kötél sem, gondoltam a medálokhoz nem szükséges. De ha jól értem, neked már van is ötleted ezzel kapcsolatban, mondd, mit tegyek.

More
14 years 1 month ago #2789 by TheElf
- B?rszíjak? Vagy más amivel megkötözhetnéd ?ket? Vagy kénytelenek leszünk az ? holmijukra hagyatkozni? ?k valószín?leg sokmident hoztak. És bár azt mondom, okosabb mindig felkészülni a konfliktusra, és nem szívesen kötöznék meg valakit a saját kötelével, szíjaival, hiszen azok lehetnek preparáltak, hogy baj esetén szabadulhasson, ha más nincs használhatod azokat is. Vagy a nálam lév? kötelékeket, de könnyen lehet, hogy az egy több napos kirándulás során egy kicsit kevés lesz.

Time to create page: 0.186 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.